Στην πόλη της Λαμία αναμένεται να βρεθεί την επόμενη Τρίτη (25.06) ο αρχηγός της “Νέας Δημοκρατίας” Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναμένεται να περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης καθώς και να παραστεί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Διάκου.
Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα της επίσκεψης του κάτι το οποίο θα συμβεί τα επόμενα 24ώρα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.