Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης προσήχθη για τις τελευταίες αναρτήσεις του στο Facebook αλλά και τις επιθέσεις της ομάδας
Κατά πληροφορίες προσήχθη για τις τελευταίες αναρτήσεις του στο Facebook αλλά και τις επιθέσεις της αναρχικής ομάδας.
Κατά πληροφορίες προσήχθη για τις τελευταίες αναρτήσεις του στο Facebook αλλά και τις επιθέσεις της αναρχικής ομάδας.
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.