Στην φυλακή 25χρονος Ρομά για κλοπή – ένταση, φωνές και κλάματα έξω από τα δικαστήρια Λαμίας (Βίντεο)

Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read
Στην φυλακή 25χρονος Ρομά για κλοπή - ένταση και κλάματα έξω από τα δικαστήρια Λαμίας

Προφυλακίστηκε ο 25χρονος που είχε συλληφθεί μετά την επεισοδιακή διάρρηξη στην Αγία Παρασκευή σε σπίτι την προηγούμενη Πέμπτη.

Η απόφαση έφερε την αγανάκτηση και την οργή της οικογένειας του 25χρονου και των συγγενών του οι οποί έξω απο το δικαστήριο άρχισαν να διαμαρτύρονται ενώ η σύζυγός του κλαίγοντας χτύπαγε το κεφάλι της απελπισμένη στο πεζοδρόμιο. Ζητούν να μην οδηγηθεί στην φυλακή καθώς φοβούνται για την ασφάλεια του...

Ο κατηγορούμενος ΡΟΜΑ είναι πατέρας 5 παιδιών και μαζί με άλλους 5 ΡΟΜΑ προσπάθησαν να μπουν σε σπίτι με τον συγκεκριμένο να κατηγορείται ότι έχει αρπάξει ένα φούρνο μικροκυμάτων.

Οι κάτοικοι βλέποντας το συμβαν άρχισαν να φωνάζουν και όταν έφθασε η αστυνομία οι δράστες τράπηκαν σε φυγή μέσα σε χωράφια.

Άφησαν όμως πίσω τους το αυτοκίνητο και τα πράγματα που είχαν αφαιρέσει. Απο την αστυνομία συνελήφθη ο 25χρονος μετά απο μαρτυρίες και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη με την κατηγορία για διακεκριμένη κλοπή και σύσταση ομάδας για τη διενέργεια κλοπών, ενώ οι υπόλοιποι πέντε συνεργοί του 25χρονου αναζητούνται.

Ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι συμμετείχε στην διάρρηξη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην Αγία Παρασκευή Λαμίας, ωστόσο αρνήθηκε τις κατηγορίες σε ότι φορά την σύσταση ομάδας και τις διακεκριμένες κλοπές.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Δημήτρη Κρούπη δεν αποδέχτηκαν τον ισχυρισμό ανακριτής και εισαγγελέας και αποφάσισαν την προσωρινή κράτησή του.. «Όταν εκδικαστεί η υπόθεση στις αίθουσες των δικαστηρίων θα αποδείξουμε ότι ήταν μια απλή κλοπή και όχι διακεκριμένη κλοπή, όπως το κατηγορητήριο αναφέρει….», δηλωνει χαρακτηριστικά.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version