Συνελήφθησαν, χθες (28-04-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Λαμίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 58 και 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, εντοπίστηκαν οι δύο συλληφθέντες να επιβαίνουν σε ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 58χρονου, το οποίο ήταν έμφορτο με διάφορα προϊόντα κλοπών.
Στο πλαίσιο της μεθοδικής και ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, προέκυψε ότι οι δύο δράστες, από απογευματινές ώρες της 27-04 έως και μεταμεσονύχτιες ώρες της 28-04-2017, διέπραξαν από κοινού συνολικά (5) κλοπές & (1) απόπειρα κλοπής από οχήματα και περιφραγμένους χώρους καταστημάτων και οικιών, σε διάφορες περιοχές της Λαμίας.
Συγκεκριμένα από το όχημα των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, ένα ράδιο CD αυτοκινήτου, καθώς και πληθώρα ανταλλακτικών και εργαλείων επισκευής αυτοκινήτων, όπως:
- αμορτισέρ (4), ψυγεία και ψαλίδια αυτοκινήτων (11), δισκόπλακες (11),
- ταμπούρια φρένων (5), πλατό σασμάν (4), δίσκοι αμπραγιάζ (3),
- σιαγώνες (4), λεβιές ταχυτήτων, κλειδιά για μπουλόνια (4), ιμάντες (4),
- σιδερογωνίες (8), γρύλος, μπαταρία αυτοκινήτου κ.λ.π.
Επιπλέον από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπών, ενώ τα ανωτέρω κατασχεθέντα αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Λίγο ακόμα και θα το συμπλήρωναν όχημα… Μπράβο στην ομάδα ΔΙΑΣ