LamiaNowLamiaNowLamiaNow
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    seismos 768x432 1
    Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος, αισθητός σε Θεσσαλονίκη και Σποράδες – Λέκκας: Ενεργοποιήθηκε το παλιό ρήγμα, δεν το περιμέναμε, καμία ανησυχία
    ditis 3
    Εντοπίστηκε νεκρός ο 34χρονος δύτης στο «πηγάδι του Διαβόλου» στη Βουλιαγμένη
    peiraias 1
    «Δράκος» του Πειραιά: Η γυναίκα που τον «έκαψε» περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε από τον 36χρονο – «Ήρθε από πίσω και μου έπιασε το στήθος»
    ekato
    Συνελήφθη Αιγύπτιος που απείλησε με μαχαίρι δύο γυναίκες και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο Ηράκλειο της Κρήτης
    seismos11 640x426 1
    Ισχυρός σεισμός στο Άγιο Όρος
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    leva
    Λεβαδειακός: Ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Τσάπρα έως το 2030
    euro oly
    Euroleague: Άγριο κράξιμο των Ισπανών για τη διαιτησία με Ολυμπιακό – «Μαφία! Ούτε με 8 κέρδισαν»
    aeek
    ΑΕΚ – Ράγιο Βαγιεκάνο: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για την ιστορική ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια
    playoffs
    Stoiximan Super League: Το πρόγραμμα των των playoffs για την ανάδειξη του πρωταθλητή
    w23 230759
    «Να συνεχίσω να φέρνω μετάλλια για την Ελλάδα»
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LamiaNowLamiaNow
Font ResizerAa
  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΠΟΡ
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Στην Ένωση Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Λαμίας ο Θ. Καραϊσκος: “Είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε αρωγοί στην επίλυση των προβλημάτων του κλάδου”

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
09/05/2019, 15:18
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
2 Min Read
SHARE
Ad 129

Σήμερα γιορτάζουμε τη μνήμη του Αγίου Χριστοφόρου.
–
Ένας Άγιος ταγμένος στην υπηρεσία των ανθρώπων που τους μετέφερε στην πλάτη του από την μία άκρη του ποταμού στην άλλη όχθη.
–
Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο θεωρείται και ο προστάτης όλων των οδηγών, όπως επίσης και των επαγγελματιών οδηγών ταξί.
Πριν από λίγες μέρες συναντηθήκαμε με την Ενωση Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Λαμίας, στα πλαίσια διαβούλευσης του προγράμματός μας και είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια ουσιαστική συζήτηση για τα προβλήματα του κλάδου και να δεχθούμε προτάσεις και θέσεις για τα προβλήματα της πόλης.
–
Σήμερα με αφορμή την επίσημη τελετή εορτασμού που έγινε με πρωτοβουλία της Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Λαμίας, επικαιροποιήσαμε το πλαίσιο συζήτησής μας, έτσι ώστε να διαμορφωθούν καλύτερες συνθήκες για την πόλη της Λαμίας.
Επαναβεβαιώσαμε τη προσήλωσή μας στα προβλήματα και στη διεύρυνση ενός γόνιμου διαλόγου με προτάσεις και απόψεις, που θα συμβάλλουν στην επίλυση των θεμάτων της καθημερινότητας.
–
Τα μέσα μαζικής μεταφοράς όπως τα ταξί, αποτελούν κεντρικό πυλώνα της δημόσιας συγκοινωνίας στην υπηρεσία των πολιτών και της πόλης.
Γι’ αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε αρωγοί στην επίλυση των προβλημάτων του κλάδου τους.
–
Εξάλλου είναι και οι άνθρωποι που γνωρίζουν κάθε σπιθαμή της πόλης μας, γι’ αυτό και η συμβολή τους στην προσπάθειά μας για επίλυση χρόνιων προβλημάτων της πόλης, όπως η εξυγίανση του κυκλοφοριακού προβλήματος, είναι καθοριστική.
–
Χρόνια Πολλά.”, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την επίσκεψη του στην Ένωση Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Λαμίας ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει πάνω από 40 δάνεια και χρωστάει 1,5 εκατ. ευρώ!
Next Article Κρήτη: Άνδρας πήγε για εξέταση αίματος και βγήκε… έγκυος
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
ΚΑΙΡΟΣ - ΛΑΜΙΑ
12°C
Lamia
clear sky
12° _ 10°
61%
3 km/h
Πε
18 °C
Πα
14 °C
Σα
14 °C
Κυ
16 °C
Δε
12 °C
- Advertisement -
-Advertisement-
Ad 150
-Advertisement-
COSMOS KAFE
-Advertisement-
VIAKEL
-Advertisement-
DIMITRIADIS
-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ
-Advertisement-
liagas
-Advertisement-
oikonomoy
-Advertisement-
Ad 131

You Might Also Like

1920X1080 ΣΑΒΒΑΤΟ 29 4 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΥπΟΙΚ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Χ. Σταϊκούρας : Το… πρόγραμμα του Σαββάτου

MG 1199 1170x675 1
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Απινιδωτές σε σχολεία και γήπεδα της Φθιώτιδας με τη συμβολή του Υπουργείου Οικονομικών

IMG 20230418 175600
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη Φθιώτιδας

LamiaNowLamiaNow
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved / Η επιχείρηση LAMIA MEDIA VOICE Μ.Ι.Κ.Ε., ως δικαιούχος και διαχειρίστρια του ιστότοπου lamianow.gr, δηλώνει ότι συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.