Επίσημη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει στην Άγκυρα ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, για συνομιλίες με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σύμφωνα με πηγές της τουρκικής προεδρίας, στο επίκεντρο των συζητήσεων θα τεθούν οι εξελίξεις στη Συρία και την Ιερουσαλήμ.
Το Κρεμλίνο επιβεβαίωσε σήμερα την επίσκεψη του Πούτιν και διευκρίνισε πως οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν ενεργειακά σχέδια και “σημαντικά διεθνή προβλήματα”.
Οι Ερντογάν και Πούτιν είχαν χθες Πέμπτη τηλεφωνική επικοινωνία, κατά την οποία συμφώνησαν πως η απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών να αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ θα επηρεάσει αρνητικά την ειρήνη και τη σταθερότητα της περιοχής.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.