Εξιχνιάστηκε ληστεία που είχε διαπραχθεί, το πρωί της Πέμπτης, σε βάρος δύο γυναικών στο Ηράκλειο με τη σύλληψη ενός 35χρονου.
Ο άνδρας είχε μπει σε σπίτι -ιδιοκτησίας 56χρονης- και αφού την ακινητοποίησε με τη χρήση βίας, περνώντας μία θηλιά στο λαιμό της και απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει εάν δεν του έδινε τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι, πήρε από την κόρη της το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγε.
Όπως προέκυψε από την έρευνα και την προανάκριση ο ίδιος, νωρίτερα κατά την ίδια ημέρα, είχε μπει σε σπίτι ιδιοκτησίας 87χρονης και άρπαξε κοσμήματα και άγνωστο χρηματικό ποσό.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.