Στην Κοτσαέλισπορ ο Κολοβός.
Ο 28χρονος άσος ήρθε σε συμφωνία με τον σύλλογο της β’ κατηγορίας της Τουρκίας, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση για την επικείμενη υπογραφή συμβολαίων ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Ο πρώην άσος των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αποχωρεί από τη Σέριφ Τίρασπολ έπειτα από 1,5 χρόνο παρουσίας στον σύλλογο της Μολδαβίας.
Τη φετινή σεζόν έκανε 22 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με 4 γκολ και 5 ασίστ.
Στην Κοτσαέλισπορ αγωνίζεται ως δανεικός από την Αταλάντα ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Μπράιαν Καμπέσας.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.