Στη Νέα Υόρκη η Στεφανίδη

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

 

H Κατερίνα Στεφανίδη θα μετάσχει αργά το βράδυ (23:00 ώρα Ελλάδος) του Σαββάτου στο διεθνές μίτινγκ κλειστού στίβου της Νέας Υόρκης, ένα από τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο.

-Advertisement-

Βασικός στόχος της 26χρονης επικοντίστριας είναι να βελτιώσει το φετινό ρεκόρ της που είναι 4,72μ και να κυνηγήσει επιδόσεις πάνω από το ατομικό της 4,77μ.

Η Στεφανίδη διανύει μια σταθερή σεζόν, η οποία αποπνέει αισιοδοξία ενόψει της κορυφαίας διοργάνωσης του χειμώνα, το παγκόσμιο του Πόρτλαντ. H Νέα Υόρκη θα είναι το τελευταίο μίτινγκ της Στεφανίδη για τη σεζόν, που ωστόσο θα αναζητήσει να κάνει ακόμη έναν αγώνα πριν το Πόρτλαντ, σε ρυθμό προπόνησης.

- Advertisement -

Στη Νέα Υόρκη θα συμμετάσχει και η Αμερικανίδα αθλήτρια με την δεύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο Ντέμι Πέιν (4,88 μ.), αλλά και οι ιδιαίτερα αξιόλογες τη φετινή σεζόν συμπατριώτισσές της, Σάντι Μόρις (4,80μ) και Μέρι Σάξερ (4,71μ).

-Advertisement-
-Advertisement-
Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *