Tο πιο πρωτοποριακό κρεοπωλείο της Αθήνας κατέφθασε και στη Μύκονο µε… απώτερο σκοπό να διευρύνει τους γευστικούς µας ορίζοντες!
H δυνατή µουσική µε τα clubbing vibes και ο χαµηλός φωτισµός, σίγουρα θα σας κάνουν να παραξενευτείτε µε το που θα ανοίξετε την πόρτα του…
Προχωρώντας στα ενδότερα, το βλέµµα πέφτει στον µεγάλο θάλαµο-ψυγείο στο κέντρο, ενώ αριστερά και δεξιά οι… άντρες µε τα µαύρα µεταχειρίζονται µε µαεστρία την πρώτη ύλη τους. Αν αναρωτιέστε ακόµα πού βρισκόµαστε, η απάντηση θα σας εκπλήξει: σε ένα ultra modern meat house που αλλάζει τα καθιερωµένα! Το Drakoulis meat open project είναι η πρωτοποριακή ιδέα του Στράτου Δρακούλη, που ήρθε να ανατρέψει τα µέχρι σήµερα δεδοµένα και να συστήσει ένα ολοκαίνουριο κρεοπωλείο-deli (όχι κρεοπωλείο και deli!) µυώντας µας σε µια… προηγµένη κρεατοφαγία, µε τα πιο exclusive είδη από όλο τον κόσµο (Ιαπωνία, Αυστραλία, Αργεντινή, Ουρουγουάη, Ευρώπη) και σε διάφορες κοπές (short ribs, picanha, sirloin κ.α.)!
Το µεγάλο κεντρικό ψυγείο µε τα λαµπερά κίτρινα και πορτοκαλί «τούβλα» συµπιεσµένου αλατιού Ιµαλαΐων «φυλάσσει» εντός του εκλεκτά κοµµάτια και τους επιτρέπει να ωριµάζουν, επιτυγχάνοντας µια θεϊκή επίγευση, ενώ οι φωτισµένες βιτρίνες κρύβουν ακόµα περισσότερους πειρασµούς! Η αφρόκρεµα των ποικιλιών, όπως τα Wagyu, Galicia, Iberico, English Lamb και Black Angus µάς προ(σ)καλούν για high end γευστικές αναζητήσεις, µε αποκορύφωµα τη «ναυαρχίδα», το περίφηµο ιαπωνικό Kobe Beef, για το οποίο µάλιστα έχει την αποκλειστική διαχείριση σε όλη την Ελλάδα!
πηγη-athensmagazine.gr