Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, λόγω των καιρικών συνθηκών, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ως ακολούθως:
Νομός Ευρυτανίας
Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω προηγηθείσης χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:
- Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δομνίστας, από την 6η χ/θ έως την 42η χ/θ.
- Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου – Φιδακίων – Σελλά, από την 3η χ/θ έως την 25η χ/θ.
- Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου – Στενώματος, από την 2η χ/θ έως την 15η χ/θ.
- Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου – Φουρνά – Καρδίτσας, από την 12η χ/θ (θέση Βράχος), μέχρι τα όρια με Νομό Καρδίτσας (θέση Ζαχαράκι).
Νομός Φωκίδας
Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω προηγηθείσης χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:
- Στην Επαρχιακή Οδό Αράχοβας – Επταλόφου, από την 16η χ/θ έως τον Επτάλοφο.
- Στην Επαρχιακή Οδό Πολυδρόσου – Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, από την 4η χ/θ (Άνω Πολύδροσος), έως την 20η χ/θ (θέση Κελάρια).
- Στην Επαρχιακή Οδό Καλοσκοπής – Καστριώτισσας.
- Στην Επαρχιακή Οδό Λιδορικίου – Λευκαδίτι – Συκιά – Στρώμη.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.