Στο πλαίσιο μεθοδικών και συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, με σκοπό την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, σε αγροτική έκταση της ευρύτερης περιοχής Αλίαρτου Βοιωτίας.
Ειδικότερα, εντοπίστηκε στην ανωτέρω περιοχή ειδικά διαμορφωμένος – εκχερσωμένος χώρος, αποτελούμενος από τρία επιμέρους επίπεδα, ανάμεσα σε αυτοφυή βλάστηση, όπου καλλιεργούνταν δενδρύλλια κάνναβης.

Έπειτα από πολυήμερη διακριτική επιτήρηση, χθες (25-09-2017) το πρωί οι αστυνομικοί προέβησαν στην εξερεύνηση του χώρου και ακολούθως στην εκρίζωση και κατάσχεση αρχικά (75) δενδρυλλίων κάνναβης, ύψους έως και (50) εκατοστών, που ήταν εμφυτευμένα στο έδαφος.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν μία παλέτα (από φελιζόλ), στην οποία ήταν εμφυτευμένα (33) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και (25) εκατοστών, καθώς και διάφορα εργαλεία – αντικείμενα, κατάλληλα για την καλλιέργειά τους.

Ενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των αγνώστων δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.



Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.