Κινητοποιήσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών. Σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι επιρρίπτουν ευθύνες στη διοίκηση της εταιρείας.
Ειδικότερα, οι συρμοί του μετρό θα μείνουν ακινητοποιημένοι:
Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στάσεις εργασίας από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 9:00 το πρωί και από τις 21:00 έως το τέλος της κυκλοφορίας των συρμών.
Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στάση εργασίας από 12:00 έως 16:00.
Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, εδώ και έξι μήνες δεν λαμβάνουν δεδουλευμένα που απορρέουν από τη συλλογική τους σύμβαση εργασίας. «Τόσο η προηγούμενη πολιτική ηγεσία, όσο και η σημερινή, έχουν υπογράψει την πλήρη εφαρμογή των υποχρεώσεών τους προς τους εργαζόμενους. Ωστόσο, και ενώ το 2019 παρέρχεται, τα οφειλόμενα δεν έχουν καταβληθεί. Ζητούμε την κατανόηση του επιβατικού κοινού» αναφέρει το σωματείο τους.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.