Στη λίστα της Λαμίας για τη θέση του σέντερ φορ φαίνεται πως βρίσκεται ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο πολύπειρος στράικερ είναι στα υπόψιν των νεοαποκτηθέντων, όπως και ο Αντώνης Πετρόπουλος, και η περίπτωσή του φαίνεται πως εξετάζεται.
Ο 35χρονος φορ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρίσκεται στο στόχαστρο της Λαμίας, με τους ανθρώπους της ομάδας να θεωρούν πως με την εμπειρία του και τις πολλές παραστάσεις που έχει ότι μπορεί να βοηθήσει τους Φθιωτούς να πετύχουν τους στόχους τους.
Την περασμένη σεζόν ο Παπαδόπουλος αγωνίστηκε σε Ατρόμητο και Παναιτωλικό, καταγράφοντας 21 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σκόραρε και δύο τέρματα.
πηγη-sportfm.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει και μια υπέρβαση και αυτή βέβαια δεν θα έχει το όνομα Παπαδόπουλος. Θα μπορούσε να λέγεται π.χ. ΤΣΟΡΙ ΝΤΟΜΙΝΓΕΖ !!