Ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής 15 Μαρτίου σε πολλές ορεινές περιοχές της χώρας, με το κρύο να είναι πιο έντονο στα ορεινά της Στερεάς Ελλάδας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του δικτύου μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, η χαμηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας, όπου ο υδράργυρος έπεσε στους -5,6 βαθμούς Κελσίου.
Ακολούθησαν το Οχυρό Νευροκοπίου με -5,3°C, η Βλάστη Κοζάνης με -4,6°C, καθώς και το Καρπενήσι – Βουτύρο και το Σέλι με -4,2°C.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
