Να περάσει ο επόμενος. Οι ΗΠΑ νίκησαν με 2-1 το Εκουαδόρ και πέρασαν στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα Σεντενάριο, όπου θα αντιμετωπίσουν μια εκ των Αργεντινής και Βενεζουέλας, που θα κοντραριστούν τα ξημερώματα της Κυριακής.
Ο Κλιντ Ντέμσεϊ οδήγησε στη νίκη την ομάδα του, καθώς άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό με ωραία κεφαλιά, ξεφεύγοντας από τον προσωπικό του αντίπαλο και στο 65’ έφτιαξε το γκολ που σημείωσε ο Ζάρντες που σκόραρε σε ανυπεράσπιστη εστία. Ο Αρόγιο έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση στο 74’, αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες σχεδόν σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος, καθώς ο Τζόουνς αντίκρισε απευθείας κόκκινη στο 52’ και ο Βαλένθια είδε δεύτερη κίτρινη σε εκείνο το σημείο.
Πέραν του Τζόουνς οι ΗΠΑ δεν θα έχουν στο επόμενο ματς και τους Μπόμπι Γουντ, Αλεχάντρο Μπεντόγια λόγω καρτών.
Το πρόγραμμα των “8”
ΗΠΑ-Εκουαδόρ 2-1
Περού-Κολομβία (18/06, 03:00)
Αργεντινή-Βενεζουέλα (19/06, 02:00)
Μεξικό-Χιλή (19/06, 05:00)
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.