Η δίκη σε δεύτερο βαθμό της Έφης Κακαράντζουλα για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα ξεκινά σήμερα.
Η διαδικασία ξεκινά και πάλι, αφού στις 6 Δεκεμβρίου 2024 είχε διακοπεί.
Η Κακαράντζουλα που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξη, έφτασε στα δικαστήρια λίγο πριν τις 9 το πρωί.
Εικόνες από τη μεταγωγή της Έφης Κακαράντζουλα στα δικαστήρια:



Στα δικαστήρια έφτασε λίγο αργότερα, συνοδεία των δικηγόρων της και η Ιωάννα Παλιοσπύρου προκειμένου να αντιμετωπίσει για ακόμα μια φορά την τη γυναίκα που της έριξε το καυστικό υγρό.


Το χρονικό της υπόθεσης
Η υπόθεση που είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο εκτυλίχθηκε τον Μάιο του 2020, όταν η Έφη Κακαράντζουλα περιέλουσε την Ιωάννα Παλιοσπύρου με βιτριόλι έξω από την εργασία της στην περιοχή της Καλλιθέας. Η Ιωάννα υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και σε άλλες περιοχές του σώματος, και η υγεία της βρέθηκε σε κίνδυνο.
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μετά την επίθεση, πέρασε μήνες νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις για να αποκαταστήσει τις βλάβες από το οξύ. Η διαδικασία αποκατάστασης είναι ακόμα σε εξέλιξη, με την Ιωάννα να συνεχίζει τον αγώνα της για να ξεπεράσει τις συνέπειες της επίθεσης.
Φωτογραφίες: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.