Στη διάνοιξη της πρώτης σήραγγας της βασικής γραμμής του Μετρό Θεσσαλονίκης στο σταθμό «Ανάληψη» βρέθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης.
Όπως δήλωσε όλα πηγαίνουν εντός του χρονοδιαγράμματος και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του έργου, στους εργαζόμενους, στις αρχαιολογικές υπηρεσίες και σε όλους όσους δουλεύουν για την ολοκλήρωση του έργου.
Μάλιστα, αστειευόμενος με παλαιότερες δηλώσεις του Κώστα Ζουράρι για το ότι το Μετρό Θεσσαλονίκης θα ολοκληρωθεί όταν ο ΠΑΟΚ πάρει πρωτάθλημα, είπε: «Στη ζουράρεια κλίμακα αξιολόγησης, o ΠΑΟΚ θα πάρει πρωτάθλημα».
«Υποχρέωσή μας είναι το 2019 να τελειώσει το έργο, να μπούμε στη δοκιμαστική λειτουργία, το 2020 να λειτουργήσει η βασική γραμμή και τότε να ξεκινήσουν και οι επεκτάσεις σε δυτικές συνοικίες και αεροδρόμιο».
Πηγή: newsbeast.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.