Η Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Δήμου Μακρακώμης οργανώνει ανοιχτή συνέλευση – συζήτηση για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 στις 7.30 μμ στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου Σπερχειάδας “Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα” με τη συμμετοχή της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ και των βουλευτών.
Διαβάστε το σχετικό δελτίο Τύπου
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Αγαπητοί φίλοι και φίλες Δημοκράτες της Δυτικής Φθιώτιδας,
Σας καλούμε
την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 στις 7.30 μμ
στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Σπερχειάδας
«Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα»
Να συζητήσουμε για την κοινή μας πορεία και να οργανώσουμε τη μεγάλη μάχη
που πρέπει να δώσει η Αριστερή – Προοδευτική παράταξη για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΒΗΣΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ – ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΣΩ
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.