Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    epidoma thermansis | Lamianow.gr
    Επίδομα θέρμανσης 2026: Πότε θα καταβληθεί η επόμενη δόση και πώς υπολογίζεται
    gap | Lamianow.gr
    Ο Γιώργος Παπανδρέου στο μπλόκο της Πάτρας: «Οι αγρότες δεν θέλουν άλλες υποσχέσεις αλλά δικαιοσύνη»
    dendias | Lamianow.gr
    Δένδιας: Υπάρχει κίνδυνος να πάμε σε κοινωνία δύο ή πολλαπλών ταχυτήτων – Αυτό δεν είναι αποδεκτό
    adonis 7 | Lamianow.gr
    Εσωκομματικό καρφί Άδωνι: Ας μην δεχόμαστε κριτική από αυτούς που δεν μιλάνε καθόλου εμείς που δίνουμε μάχη για να μείνει η κυβέρνηση όρθια
    lilikomeni | Lamianow.gr
    Ηράκλειο: Η ιστορία ηλικιωμένης που ζει σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο – «Θέλω να δουλέψω»
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    ataman | Lamianow.gr
    Αταμάν: «Να συγχαρώ τον Ολυμπιακό που κέρδισε με 40 πόντους, αν είσαι μεγάλη ομάδα, παίζεις όπως εκείνος και στο πρωτάθλημα»
    levadiakos | Lamianow.gr
    Λεβαδειακός – Βόλος 3-1: Πετάει για Ευρώπη
    6805713 | Lamianow.gr
    Συνεχίζεται η κόντρα της Σελέν Ερντέμ με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεχόμουν λεκτικές επιθέσεις για 40 λεπτά, οι παίκτριές μου έδωσαν την κατάλληλη απάντηση»
    maklsfield | Lamianow.gr
    «Αγόρασα την ομάδα μεθυσμένος, την επόμενη μέρα δεν το θυμόμουν» είπε ο πρόεδρος της Μάκλσφιλντ που απέκλεισε την Κρίσταλ Πάλας
    vania | Lamianow.gr
    «Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ για τον Βάνια Ντρκούσιτς» γράφουν στη Ρωσία
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία – TAYTOTHTA – Συμμόρφωση 2018/334
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Σπερχειάδα: Στα “κάγκελα” για το κλείσιμο του γραφείου συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας!

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Σπερχειάδα: Στα “κάγκελα” για το κλείσιμο του γραφείου συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας!

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
Ιούν 19, 2019 @ 8:22
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
3 Min Read
SHARE

Έντονα είναι τα παράπονα των κατοίκων και των επαγγελματιών στην Σπερχειάδα για την απόφαση της κεντρικής διοίκησης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  να καταργήσει την λειτουργία του γραφείου συναλλαγών της στη Δημοτική Ενότητα Σπερχειάδας στις 21/6/2019. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση τους “…στη Δημοτική Ενότητα Σπερχειάδας κατοικούν περισσότεροι από 7000 πολίτες ενώ η κωμόπολη της Σπερχειάδας λειτουργεί ως δορυφόρος 21 χωριών, των περισσότερων χωριών στο Δήμο Μακρακώμης, τα οποία εξυπηρετούνται από την λειτουργία του εν λόγω καταστήματος”.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Σπερχειάδας

Ο εμπορικός σύλλογος Σπερχειάδας εκφράζει την δυσαρέσκεια, την απογοήτευση και την αντίδρασή του προς την κεντρική διοίκηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για την απόφασή της να καταργήσει την λειτουργία του γραφείου συναλλαγών της στη Δημοτική Ενότητα Σπερχειάδας στις 21/6/2019 [Ανακοίνωση Γραφείου Συναλλαγών Σπερχειάδος ΕΤΕ 825_1]. Θεωρούμε πως η απόφαση αυτή που ακολουθεί μονομερώς τα ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια παραβλέπει προκλητικά το κοινωνικό κόστος και φανερώνει την πλήρη άγνοια ως προς τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες των κατοίκων στην περιφέρεια. Στη Δημοτική Ενότητα Σπερχειάδας κατοικούν περισσότεροι από 7000 πολίτες ενώ η κωμόπολη της Σπερχειάδας λειτουργεί ως δορυφόρος 21 χωριών, των περισσότερων χωριών στο Δήμο Μακρακώμης, τα οποία εξυπηρετούνται από την λειτουργία του εν λόγω καταστήματος. Πρόκειται για έναν πληθυσμό στην πλειοψηφία του ηλικιωμένο, χωρίς γνώσεις και πρόσβαση στις σύγχρονες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, και με δυσκολίες στην καθημερινή του μετακίνηση. Η έκδηλη απαξίωση προς τις ανάγκες των πολιτών ευαίσθητων κατηγοριών προκύπτει από τις «fast track» διαδικασίες της τράπεζας για συρρίκνωση του δυναμικού της με αιφνίδιες ανακοινώσεις που δεν επιτρέπουν ένα γόνιμο διάλογο για την εύρεση λύσεων στα δυσεπίλυτα προβλήματα που δημιουργούνται. Η απόφαση αυτή της κεντρικής διοίκησης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ θεωρούμε πως σηματοδοτεί και συνεπικουρεί σε μια γενικότερη κατεύθυνση υποβάθμισης και αποψίλωσης υπηρεσιών από την ελληνική περιφέρεια, γεγονός που δεν συνάδει με την μακρόχρονη ιστορία της ΕΤΕ.

Ως εμπορικός σύλλογος δεν αντιλαμβανόμαστε την απαξίωση αυτή από την κεντρική διοίκηση της ΕΤΕ και δεν αποδεχόμαστε την τραπεζική μας απομόνωση ως πολίτες β΄ κατηγορίας. Ως μία κυρίαρχα αγροκτηνοτροφική περιοχή που στηρίζουμε έμπρακτα την οικονομία και την επισιτιστική ασφάλεια της χώρας, μας αξίζουν ίσες ευκαιρίες και αντιμετώπιση. Καλούμε την διοίκηση της ΕΤΕ να ανακαλέσει αυτή την άδικη απόφασή της λαμβάνοντας υπόψη τον παράγοντα άνθρωπο, την ανάγκη και το δικαίωμά του να έχει πρόσβαση στο τραπεζικό σύστημα. Τέλος θέλουμε να καταστήσουμε σαφές πως με σύμμαχο την ισχυρή θέληση της τοπικής κοινωνίας θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο ώστε να διεκδικήσουμε τη συνέχιση της λειτουργίας των τραπεζικών καταστημάτων στη δημοτική μας κοινότητα διασφαλίζοντας την πρόσβαση των πολιτών στις τραπεζικές υπηρεσίες.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ
KRHTIKES STRATES

TAGGED:Β ΦΘΙΩΤΙΔΑΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article Ευρυτανία: Τούμπαρε φορτηγό με “μπάλες” τριφύλλι / Τυχερός ο οδηγός…
Next Article Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας και σήμερα στην οδό Αμαλίας…
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
5°C
Lamia
overcast clouds
5° _ 5°
80%
1 km/h
Δε
5 °C
Τρ
10 °C
Τε
13 °C
Πε
14 °C
Πα
8 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

Photo 1768166823089 | Lamianow.gr
FeaturedΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

Καιρός: Κρύο, χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού / που χιονίζει στη Φθιώτιδα (Βίντεο)

Sourgiadakis manolis | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θλίψη στη Λαμία : Έφυγε από τη ζωή ο Μανώλης Σουργιαδάκης – είχε χάσει τον αδελφό του το 2019

photo 17681266009268288213331379157140 | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Παγκράτι Λαμίας – Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένος, στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα (Φώτο)

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved / Η επιχείρηση LAMIA MEDIA VOICE Μ.Ι.Κ.Ε., ως δικαιούχος και διαχειρίστρια του ιστότοπου lamianow.gr, δηλώνει ότι συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης