Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    odhgoi | Lamianow.gr
    Κακοκαιρία Byron: Οδηγοί πλήρωσαν Αττική Οδό, δεν έλαβαν ενημέρωση και εγκλωβίστηκαν στα διόδια Ελευσίνας
    paidaki | Lamianow.gr
    Λουτράκι: Επιμένει στην καταγγελία η δασκάλα του 6χρονου – «Την θώπευσε στο στήθος, είχε ερωτική διάθεση» λέει ο δικηγόρος της
    simoria | Lamianow.gr
    Συμμορία έφερνε παιδιά από το εξωτερικό και τα έβαζε να πουλάνε λαθραία τσιγάρα – Ζούσαν σε υπόγεια, όποιος αντιδρούσε έτρωγε ξύλο
    lakonia | Lamianow.gr
    Κακοκαιρία Byron: Δραματικές ώρες στη Λακωνία – Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της (EIKONEΣ, ΒΙΝΤΕΟ)
    jjjg 1 | Lamianow.gr
    Πλημμύρισε αίθουσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Φοιτητές προσπαθούν να σταματήσουν τα νερά, δείτε βίντεο
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    4928839 scaled 1 | Lamianow.gr
    Αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε – Η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ
    real | Lamianow.gr
    Ρεάλ Μαδρίτης: Καταθέτει στη FIFA φάκελο διαμαρτυρίας για τη διαιτησία της… προηγούμενης εικοσαετίας
    6751441 | Lamianow.gr
    «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί στενά τον Μουζακίτη, ετοιμάζει πρόταση 28 εκατ. ευρώ η Ρεάλ» γράφει η Daily Mail
    6758309 231021 | Lamianow.gr
    «Πάρτι» Γιόβιτς στην πράσινη… παιδική άμυνα 2-3 η ΑΕΚ στη Λεωφόρο
    6758077 221213 | Lamianow.gr
    Τεράστιο «διπλό» με ανατροπή και 10 παίκτες ο ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Σπερχειάδα: Να μην κλείσει το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς απαιτούν σύλλογοι και φορείς / Μάζεψαν υπογραφές!

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Σπερχειάδα: Να μην κλείσει το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς απαιτούν σύλλογοι και φορείς / Μάζεψαν υπογραφές!

LamiaNow News
ByLamiaNow News
Follow:
Αυγ 9, 2020 @ 7:58
2 Σχόλια
Share
7 Min Read
SHARE

Το κλείσιμο του υποκαταστήματος θα είναι η χαριστική βολή για την Σπερχειάδα που εξακολουθεί να γίνεται δέκτης στοχευμένης απαξίωσης τονίζουν σε επιστολή τους προς τον αρμόδιο Υπουργό, σύλλογοι και φορείς της πόλης. Στην ίδια επιστολή απαιτούν για την έδρα του Δήμου  ένα υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας ή της Τράπεζας Πειραιώς, όπου θα πραγματοποιούνται ΟΛΕΣ οι τραπεζικές συναλλαγές και πλήρη  αναβάθμιση  του υφιστάμενου Υποκ/τος  ΕΛ.ΤΑ. ώστε να  ομαλοποιηθεί οριστικά η λειτουργία του.

-Advertisement-
fitcare

ΘΕΜΑ «ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ, ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ»

 Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες δυσμενείς εξελίξεις, που ταλανίζουν εδώ και ένα περίπου χρόνο την πόλη της Σπερχειάδας, αρχής γενομένης από την 1-6-2019 έως και την χαριστική βολή στις 13-7-2020, σχετικά με το αιφνίδιο και οριστικό κλείσιμο του Υποκ/τος της Τράπεζας Πειραιώς, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε, (καθώς διατελέσατε τον κύριο ρόλο με την τότε παρέμβαση σας ώστε να συνεχισθεί η μερική λειτουργία του Υποκ/τος πριν από ένα έτος).

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Παράλληλα δε, επισημαίνουμε ότι η προσπάθεια επικοινωνίας μας έως και σήμερα απεδείχθη άκαρπη, παρά τις τηλεφωνικές κλήσεις προς εσάς καθώς και το ηλεκτρονικό μήνυμα που σας είχε αποσταλεί στις 13-6-2020 από τον Εμπορικό Σύλλογο Σπερχειάδας (με την συναίνεση όλων των τοπικών Συλλόγων και φορέων) με σκοπό την αμοιβαία ενημέρωση (για πιθανές ενέργειές σας λόγω του ότι ηγηθήκατε του θέματος) ώστε να ανατραπεί η απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς.

Κανείς από τους Δημότες της πόλης μας δεν ξεχνά ότι στο παρελθόν και εν μέσω του προεκλογικού σας αγώνα, είχατε δεσμευτεί πολλάκις, παρουσία των ανήσυχων δημοτών , τους οποίους διαβεβαιώνατε ότι αυτό ως γεγονός δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να συμβεί!!!!!!

Επιπροσθέτως σας υπενθυμίζουμε, ότι ο πληθυσμός της Δημοτικής Περιφέρειας Σπερχειάδας ανέρχεται στους  7.680 κατοίκους, γεγονός το οποίο την καθιστά δικαιωματικά ΕΔΡΑ του Δήμου!!!

Ως εκ τούτου ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ, ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΟΒΑΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ , ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΥΠ/ΤΟΣ & ΤΗΣ ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ!!!

Παρότι κατανοούμε την πολιτική των Τραπεζών και τις δεσμεύσεις τους από το Τ.Χ.Σ.,

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ!

Τα τελευταία χρόνια η Σπερχειάδα βιώνει σταθερά, μια κλιμακωτά μεθοδευμένη αποκεντροποίηση αποτέλεσμα των κάτωθι γεγονότων:

1)      ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2019 ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Εσωτερικά προβλήματα, παράπονα πελατών, κακή εξυπηρέτηση και ακύρωση τραπεζικών υπηρεσιών. Στοχευμένη καθοδήγηση των πελατών του υποκαταστήματος από τους υπαλλήλους, για πραγματοποίηση συναλλαγών στο  υποκατάστημα Μακρακώμης.

Ακόμα και το ΑΤΜ  που παρέμεινε, παρουσιάζει συχνότατα βλάβες και παραμένει εκτός λειτουργίας για πολλές ημέρες! Δεν έχει κανείς την ευθύνη και τις συνέπειες για αυτό??

ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ; ΝΑΙ

ΤΥΧΑΙΟ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ!!!

2)      ΑΠΟΜΕΝΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις έτρεξαν να στηρίξουν το εναπομείναν Υποκ\μα το οποίο εξυπηρετούσε συναλλαγές λιανικής τραπεζικής,  καθώς πλέον σε όλους ήταν προφανείς οι προθέσεις κάποιων…

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ.

 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΟΤΙ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ,  ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ, ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΣΑΝ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΘΗΚΑΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ,  ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 12ΜΗΝΟΥ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ.

Κλιμακωτά λοιπόν,  δημιουργήθηκε το κατάλληλο κλίμα για να κλείσει το υποκατάστημα της Σπερχειάδας.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ!

3)      Στην πόλη μας απέμεινε πια, ένα Γραφείο των ΕΛ.ΤΑ το οποίο όμως και αυτό λειτουργεί με αναρίθμητα προβλήματα. Επιστολές παραπόνων,  υπηρεσιακές ελλείψεις και μία υπάλληλος που δημιουργεί καθημερινά προβλήματα στις συναλλαγές και κατευθύνει τους πελάτες  στα ΕΛ.ΤΑ Μακρακώμης, η οποία έχει δεχθεί ουκ ολίγες καταγγελίες που παραμένουν αναπάντητες από την Διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ.

ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΟΣΟΝ ΤΟ ΥΠΟΚ/ΜΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

ΜΗΠΩΣ ΛΟΓΩ ΥΠΟΠΤΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,  ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ;

ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΕ ΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛ.ΤΑ!!!!

Η καθαρή μεθόδευση απαξίωσης των υφιστάμενων υπηρεσιών, Τραπεζικών Ιδρυμάτων της Σπερχειάδας Έδρας του Δήμου και η αντίστοιχη ενδυνάμωση τους στην Μακρακώμη αποδεικνύεται από τα γεγονότα και τις επικρατούσες συνθήκες.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν, ότι σύσσωμη,  η τοπική κοινωνία πρόκειται να προβεί σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας.

Θα παραμείνουμε μάχιμοι και θα φτάσουμε στην κορυφή της πυραμίδας.

ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ΄ ΟΨΙΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

α)Στην έδρα του Δήμου, ένα υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας ή της Τράπεζας Πειραιώς, καθόσον  υφίστανται εγκατεστημένα ATM‘S των δύο προαναφερόμενων Τραπεζικών Ιδρυμάτων, όπου θα πραγματοποιούνται ΟΛΕΣ οι τραπεζικές συναλλαγές προς όφελος των πελατών της.

β) Πλήρης αναβάθμιση και προβλεπόμενη στελέχωση με προσωπικό,  του υφιστάμενου Υποκ/τος  ΕΛ.ΤΑ. ώστε να  ομαλοποιηθεί οριστικά η λειτουργία του.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΜΑΧΗΤΙ.

 ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΆΞΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΦΘΑΛΜΗΣ ΜΕΡΟΛΗΨΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ.

 ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.

Ως εκ τούτων, παρακαλείσθε (ως αποδέκτες της έγγραφης διαμαρτυρίας μας) , όπως μεριμνήσετε,  ώστε να δοθεί ΑΜΕΣΑ  λύση,  στο πρόβλημα που ταλανίζει την Έδρα του Δήμου μας.

Αναμένοντας ενέργειες σας,  τελούμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

                                                                                                                                Με τιμή,

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ

(επισύναψη σε ηλεκτρονικό αρχείο  -πλατφόρμα  avaaz– )

1.Γυμνάσιο Σπερχειάδας                                                              11. 2ο Δημοτικό σχ. Σπερχειάδας

2.Κοινότητα Σπερχειάδας                                                        12.Λύκειο Σπερχειάδας

3.Εμπορικός Σύλλογος Σπερχειάδας                                      13.Κτηνοτροφικός Σύλλογος

4.Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Σπερχειάδας               14.Σύλλογος Νέων Σπερχειάδος

5.Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας                                         15.Δημότες Δήμου Σπερχειάδας

6.Σύλλογος Γυναικών Σπερχειάδας

7.1ο Δημοτικό σχολείο Σπερχειάδας

8.ΤΟΕΒ Σπερχειάδας

9.Κυνηγετικός Σύλλογος Σπερχειάδας

10.ΛΕ.Μ.Σ.

ΜΗΤΡΑΚΟΣ

TAGGED:ΑΞΙΖΕΙσπερχειαδαΤΟΠΙΚΑ ΙΟΣΤράπεζα Πειραιώς
Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
Previous Article 1 102 | Lamianow.gr Μια απιστία έκανε αυτή την Porsche… καλοκαιρινή! [pics]
Next Article 1 50 | Lamianow.gr Ο Νίκος Ανδρίτσος μας ξεναγεί στην πανέμορφη Γραμμένη Οξιά (ΕΙΚΟΝΕΣ- ΒΙΝΤΕΟ)
2 Σχόλια
  • Ο/Η cobra λέει:
    Αυγ 8, 2020 @ 11:19 στις 11:19 πμ - 8/08/2020

    Όταν ο λαός φοβάται την κυβέρνηση, υπάρχει τυραννία.
    Όταν η κυβέρνηση φοβάται το λαό, υπάρχει ελευθερία!!!!

    Απάντηση
  • Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ λέει:
    Αυγ 8, 2020 @ 11:16 στις 11:16 πμ - 8/08/2020

    …..(καθώς διατελέσατε τον κύριο ρόλο με την τότε παρέμβαση σας ώστε να συνεχισθεί η μερική λειτουργία του Υποκ/τος πριν από ένα έτος).
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ “ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΟΥ¨”.
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ.

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
14°C
Lamia
overcast clouds
14° _ 12°
91%
2 km/h
Πα
14 °C
Σα
14 °C
Κυ
15 °C
Δε
15 °C
Τρ
15 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

pp out maketa | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Δήμαρχος Λαμιέων “χτύπησε το καμπανάκι” για αξιοκρατία και ισονομία – Καταχειροκροτήθηκε σε συνέδριο του ΟΤΑ στα Γιάννενα (Vid)

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΛΑΜΙΑ
agrotis | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι αγρότες στη Θήβα έκλεισαν την εθνική Αθηνών – Λαμίας – Ενισχύεται το μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια Θεσσαλονίκης, θέλουν να φτάσουν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

roditsa | Lamianow.gr
TOP STORIESΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας στον Ξηριά στη Ροδίτσα – Κλειστός και ο κόμβος της Οινόης στο ρεύμα προς Λαμία

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης