Ο λόγος που ακριβαίνει είναι το μεγάλο κόστος των πλαστικών, της κάβας, των κρεάτων, της μαναβικής, καθώς και όλων των αναγκαίων για τη λειτουργία ενός ψητοπωλείου
Ακόμη και την τιμή των 3 ευρώ αναμένεται να ξεπεράσει η τιμή στο σουβλάκι. Ενδιαφέρον έχει να εξετάσει κανείς τον λόγο για τον οποίο ενδέχεται να ανέβει η τιμή.
Ο πρόεδρος του σωματείου των ψητοπωλών Αττικής, Ανδρέας Ανδριανάκης, μίλησε στο Mega για τις ανατιμήσεις στο σουβλάκι.
Ο κ. Ανδριανάκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως λόγω των μεγάλων ανατιμήσεων, το σουβλάκι θα παραμείνει ακόμα σε τέτοια περίοδο το πιο φθηνό προϊόν.
Ο λόγος που ακριβαίνει είναι το μεγάλο κόστος των πλαστικών, της κάβας, των κρεάτων, της μαναβικής, καθώς και όλων των αναγκαίων για τη λειτουργία ενός ψητοπωλείου.
Μάλιστα, ο πρόεδρος των ψητοπωλών τόνισε πως θα προσπαθήσει ο κλάδος να κρατήσει την τιμή στο σουβλάκι, κάτω από τα 3 ευρώ, και να κυμανθεί στα 2,70 ευρώ.
protothema.gr