Μέσα σε 15 λεπτά εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό (Πέμπτη, 20:00). Συστάσεις στον κόσμο. Σε κατάμεστο γήπεδο θα αντιμετωπίζει τον φορμαρισμένο Ερυθρό Αστέρα ο Παναθηναϊκός Superfoods το βράδυ της Πέμπτης (20:00) για την 20η αγωνιστική της Euroleague.
Ο σύλλογος του Βελιγραδίου ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα στο χρόνο ρεκόρ των 15 λεπτών και έτσι η αρένα «Αλεξάνταρ Νίκολιτς» θα έχει 6.500 θεατές.
Η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα επισημαίνει πως ο αγώνας έχει χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου και ζητεί κόσμια συμπεριφορά.
πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.