Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης δύο οχημάτων τα ξημερώματα της Τρίτης (21/11/2017) στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, στις 03:15, επιβατηγό Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί επί της οδού Αγίου Δημητρίου, πριν την Κατσιμίδη.
Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 36χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο 47χρονος οδηγός του ταξί και ακόμη ένας επιβάτης, 23 ετών, που επέβαινε σε αυτό.
Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τους τραυματίες στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Πηγή: thestival.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.