Τρία οχήματα ενεπλάκησαν στην φοβερή σύγκρουση που έγινε κοντά στην έξοδο για Σχηματάρι στην εθνική οδό. Σωλήνες έφυγαν από φορτηγό με αποτέλεσμα να πέσει σε κολόνα άλλο φορτηγό και ένα τζιπ να «κολλήσει» από πίσω του. Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας.
Ένα απίστευτο τροχαίο έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/06/2020) στην εθνική οδό στο ύψος του Σχηματαρίου με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία.
Σύμφωνα με όσα περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες φορτηγό που μετέφερε σωλήνες έχασε το φορτίο του με αποτέλεσμα οι σωλήνες να πέσουν στον δρόμο. Στην προσπάθειά του να τους αποφύγει οδηγός άλλου φορτηγού έπεσε πάνω σε κολόνα και ένα ΙΧ που ερχόταν ακριβώς από πίσω να πέσει πάνω στο φορτηγό και να διαλυθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνθρωπος έχει τραυματισθεί σοβαρά.






newsit.gr, Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.