Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής, λουόμενοι στο Κουμ Καπί στα Χανιά, οι οποίοι είδαν το άψυχο σώμα ενός νεαρού άνδρα να κείτεται στην παραλία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 22χρονο αλλοδαπό, ο οποίος φέρεται να έχει βάλει τέλος στη ζωή του, βουτώντας στο κενό.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και ιατροδικαστής, ενώ τα μακροσκοπικά στοιχεία από το σημείο της τραγωδίας, δεν δείχνουν εγκληματική ενέργεια.
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι όλα δείχνουν πως πρόκειται για αυτοχειρία, ωστόσο, η ιατροδικαστική έκθεση και οι έρευνες των αστυνομικών της ασφάλειας Χανίων θα ρίξουν φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του άτυχου νεαρού.
Πηγή: flashnews

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.