Tην απίστευτη κακοποίηση που υφίστατο από τον βίαιο σύζυγό της, ο οποίος την βίαζε επανειλημμένα και της προκαλούσε σωματικές βλάβες, περιέγραψε δάκρυα στα μάτια στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Τρικάλων μια 35χρονη γυναίκα η οποία βρήκε το κουράγιο να φύγει από το σπίτι στον Βόλο της μαζί με τα δυο παιδιά της.
Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε το 2016 σε βάρος του 45χρονου συζύγου της, εκείνος την κακοποιούσε σεξουαλικά και χτυπούσε την 15χρονη κόρη τους. Εναντίον του κατηγορούμενου είχε ασκηθεί δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, πρόκληση σωματικών βλαβών και ενδοοικογενειακή βία. Στο δικαστήριο, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, κατέθεσαν δύο φίλες της 35χρονης, οι οποίες επιβεβαίωσαν το μαρτύριο που βίωνε ζώντας καθημερινά με τον φόβο και τον πανικό για την ίδια και τα παιδιά της.
Ο 45χρονος, που φέρεται να απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει, αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες. Όμως, τελικά επικαλέστηκε ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα! Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 12 ετών χωρίς να δώσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση κι έτσι κρατείται για να οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα εκτίσει την ποινή.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.