Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 33χρονος ΕΠΟΠ στο Σουφλί. Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού ευρισκόμενος σε οικία συγγενικών του προσώπων τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 14 Ιουλίου 2018, στην περιοχή του Σουφλίου, έβαλε δια απαγχονισμού τέλος στη ζωή του.
Ο 33χρονος στρατιωτικός που κατάγεται από την Ορεστιαδα, απαγχονίστηκε στη Γιαννούλη Έβρου, στο σπίτι των πεθερικών του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον εντόπισε η σύζυγός του.
Άμεσα στο σημείο της τραγωδίας έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να κάνουν προσπάθειες για να επαναφέρουν στη ζωή τον 33χρονο. Προσπάθειες για επαναφορά έκαναν και οι γιατροί του κέντρου υγείας Σουφλίου, όμως ήταν αργά.
Ο 33χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών και υπηρετούσε στο στρατόπεδο της Πλάτης Τριγώνου. Η είδηση του θανάτου του, έχει προκαλέσει βαθύτατη θλίψη στους συναδέλφους του, οι οποίοι ενημερώθηκαν για την τραγική εξέλιξη.
documentonews.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.