Σοκ στο Βόλο: Ασθενής που νοσηλευόταν για κορονοϊό έπεσε από τον 7ο όροφο και σκοτώθηκε

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Σύμφωνα με το Thenewspaper.gr ο 62χρονος άνοιξε το παράθυρο του δωματίου του νοσοκομείου «Αχιλλοπούλειο» όπου νοσηλευόταν και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

-Advertisement-
fitcare

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας, έβγαλε τους ορούς, σηκώθηκε από το κρεβάτι του, χαιρέτησε τους υπόλοιπους ασθενείς του θαλάμου του, άνοιξε το παράθυρο και βούτηξε από τον 7ο όροφο!

Μάλιστα πριν πέσει, φέρεται να αποχαιρέτησε ασθενείς και νοσηλευτές…

Σοκαρισμένοι όλοι τους από το απίστευτο, τραγικό συμβάν, το οποίο εκτυλίχθηκε μπροστά τους, αναμένεται να λάβουν, άμεσα, ψυχολογική υποστήριξη.

-Advertisement-
KATSIAVOS

TAGGED:
Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *