Σοκ στο NBA: Πέθανε η γυναίκα του Γκρεγκ Πόποβιτς

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Βύθισε στο πένθος το ΝΒΑ η είδηση πως έφυγε από τη ζωή η γυναίκα του προπονητή των Σαν Αντόνιο Σπέρς, Γκρεγκ Πόποβιτς, Έριν.

-Advertisement-
fitcare

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η Έριν Ποποβιτς έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από πολυετή μάχη με ασθένεια.

Λίγο μετά τη γνωστοποίηση της τραγικής είδησης, ο τζένεραλ μάνατζερ των Σπερς, ΡΣ Μπιούφορντ δήλωσε: «Θρηνούμε τον χαμό της Έριν. Ήταν μία δυνατή, θαυμάσια, ευγενική και έξυπνη γυναίκα που μας βοηθούσε όλους με την αγάπη, το χιούμορ και την στήριξη της».

Ο κορυφαίος προπονητής του ΝΒΑ ήταν παντρεμένος με τη σύζυγό του για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά και δύο εγγόνια.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Όπως είναι λογικό, ο Γκρεγκ Πόποβιτς δεν θα δώσει το παρών τα ξημερώματα της Παρασκευής στην τρίτη αναμέτρηση της σειράς με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με τον Ιταλό κόουτς Έτορε Μεσίνα να τον αντικαθιστά στην άκρη του πάγκου.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *