Μια ασύλληπτη τραγωδία φέρνει στη δημοσιότητα το AgrinioTimes.gr για την απίστευτη κατάληξη της εξαφάνισης ενός 35χρονου Αγρινιώτη.
Πριν από δύο μήνες, περίπου, εξαφανίσθηκε από το Αγρίνιο, για άγνωστους λόγους, ένας 35 χρόνος και οι οικείοι του δήλωσαν στις αρμόδιες αρχές την εξαφάνιση του ενώ με την πάροδο του χρόνου εκδόθηκε και διεθνές ένταλμα αναζήτησης μέσω της interpol.
Σήμερα η οικογένεια του ενημερώθηκε ότι ο 35χρονος βρέθηκε νεκρός και θαμμένος στην Ολλανδία. Η ταφή έγινε από τις Ολλανδικές αρχές γιατί ο άτυχος είχε παραμείνει αρκετές ημέρες στα αζήτητα.
Μάλιστα η αδελφή του Αγρινιώτη ταξιδεύει στην Ολλανδία προκειμένου να γίνει ενώπιον της η εκταφή και να γίνουν εξετάσεις DNA.
Πηγή: www.agriniotimes.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.