Σοκάρει στην Ιταλία, η είδηση ότι ένα 13χρονο αγόρι έπεσε θύμα βιασμού από 11 ανήλικους. Το συμβάν έγινε γνωστό, όταν η μητέρα του παιδιού κατήγγελλε το γεγονός στις αρχές της πόλης Τζουλιάνο, κοντά στη Νάπολη. Κάποιοι από τους ανήλικους μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κάτω των 14 ετών.
Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για να διαλευκανθεί η υπόθεση ενώ όπως αναφέρουν τα ιταλικά πρακτορεία 8 από τους υπόπτους, που εμπλέκονται, ήδη βρίσκονται υπό την εποπτεία των αρμόδιων υπηρεσιών προστασίας ανηλίκων.
Ανησυχία, ωστόσο προκαλεί το γεγονός, ότι από τον Ιανουάριο υπήρχαν αρκετές φήμες και για άλλα, ανάλογα συμβάντα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.