Έπεσε στη θάλασσα μαζί με άλλους ομόθρησκούς του – Αύριο το πρωί θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.
Τη ζωή του έχασε πριν από λίγη ώρα ένας νεαρός μετανάστης στη θαλάσσια περιοχή της Παναγιούδας.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο άτυχος μετανάστης συμμετείχε μαζί με άλλους ομοεθνείς του σε θρησκευτική γιορτή, σύμφωνα με την οποία υπήρχε έθιμο για βουτιές στη θάλασσα.
Όταν έπεσε στη θάλασσα μαζί με άλλους ομόθρησκούς στην παραλία της Παναγιούδας, χάθηκε από τα μάτια των φίλων του για περίπου 15 λεπτά.
Όταν έγινε αντιληπτή η απουσία του τον έψαξαν στη γύρω περιοχή, όπου τον βρήκαν χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.
Ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου μετέφεραν αμέσως τον νεαρό μετανάστη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Αύριο το πρωί θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Θεόδωρο Νούσια, για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Πηγή: lesvosnews.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.