Θύμα επίθεσης έπεσε ξανά ο διαιτητής VAR της αναμέτρησης Βόλος – Ολυμπιακός, για την 16η αγωνιστική της Superleague. Συγκεκριμένα ομάδα αγνώστων στις 7:30 το πρωί της Παρασκευής (3/1), έσπασε τα τζάμια της εισόδου της πολυκατοικίας στου Ζωγράφου που διαμένει Έλληνας ρέφερι.
Το περιστατικό έρχεται ως συνέχεια του συμβάντος στις 23 Δεκεμβρίου 2019, όταν είχε γίνει πάλι επίθεση, με κροτίδα εκείνη τη φορά, προκαλώντας υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας και δύο μέρες μετά την… εκεχειρία μεταξύ διαιτητών, ΕΠΟ και Superleague ώστε να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Αθλητικής Βίας Ασφάλειας Αττικής και ερευνά το συμβάν.
newsit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.