Ισχυρό πλήγμα δέχτηκε η Βιγιαρεάλ. Ο Ρομπέρτο Σολδάδο αποχώρησε από το φιλικό με τη Λα Κορούνια με τραυματισμό στο γόνατο και οι εξετάσεις έδειξαν ρήξη χιαστών.
Ο 31χρονος φορ εκτιμάται πως θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες χάνοντας το μισό και πλέον της ερχόμενης σεζόν για το «κίτρινο υποβρύχιο».
Την τελευταία περίοδο ο Ισπανός πρώην διεθνής άσος είχε 44 συμμετοχές, 8 γκολ και 15 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.