Ο ΙΔΙΟΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ
Ένας δεκαπεντάχρονος, μέλος μαφιόζικης οικογένειας επέτρεψε σε έντεκα φίλους του να βιάσουν την κοπέλα του, συνομήλική του, έξω από την πόλη Σορρέντο, στην ευρύτερη περιοχή της Νάπολης.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ιταλικός τύπος, ο δεκαπεντάχρονος (μέλος μιας οικογένειας της Καμόρρα, της τοπικής μαφίας, στο χωριό Πιμόντε) βιντεοσκόπησε την σκηνή του βιασμού -αλλά και προηγούμενες συνευρέσεις τους- εκβιάζοντας, στην συνέχεια, την κοπέλα.
Οι βιαστές, φίλοι του ανήλικου μαφιόζου, είναι ηλικίας δεκαεπτά με δεκατεσσάρων ετών. Η είδηση του βιασμού αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τοπική εφημερίδα η οποία, όμως, μετά από μια σειρά απειλών από μέρους της Καμόρρα, αναγκάσθηκε να «κατεβάσει» το σχετικό άρθρο.
Η εισαγγελία της Νάπολης, παράλληλα, ξεκίνησε έρευνα, η οποία και οδήγησε στην σύλληψη των υπεύθυνων. Λόγω της ηλικίας τους, δεν οδηγήθηκαν στην φυλακή, αλλά σε κέντρο υποχρεωτικής διαμονής ανηλίκων έξω από την μεγαλούπολη του ιταλικού Νότου.
Όπως τονίζουν οι σχολιαστές, στην μαφιόζικη κουλτούρα, ο βιασμός συγκαταλέγεται, συχνά, στις μορφές απόλυτης εξουσίας και άσκησης βίας σε βάρος των γυναικών και , συχνά, τα περιθώρια αντίδρασης για τα θύματα είναι πολύ περιορισμένα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.