Η Σοφία Παθέκα έχει φύγει ήδη από το σπίτι όπου συζούσαν.
Τίτλους τέλους έβαλαν στο γάμο τους η γυμνάστρια Σοφία Παθέκα και ο γνωστός θωρακοχειρουργός, Λεωνίδας Παπασταύρου, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια. Η κρίση στον γάμο τους υπήρχε εδώ και καιρό, αλλά γίνονταν προσπάθειες για να παραμείνουν μαζί για χάρη των δύο παιδιών τους που είναι σε ηλικία 15 και 20 ετών.
Ωστόσο αυτό δεν επετεύχθη και η Σοφία Παθέκα έχει φύγει ήδη από το σπίτι που διέμεναν στα βόρεια προάστια για να διαφυλάξει την προσωπική της ηρεμία. Εδώ και δύο μήνες ζει σε δικό της διαμέρισμα κοντά στο σπίτι που μένουν τα παιδιά της με τον πατέρα τους. Δεν έχει καμία επικοινωνία με τον πρώην σύζυγό της, ενώ οι δικηγόροι τους έχουν αναλάβει τα διαδικαστικά για το διαζύγιο.

zappit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.