SL2: Παραιτήθηκε από την προεδρία ο Λεουτσάκος – Πιάστηκαν στα χέρια στο ΔΣ

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος, υπέβαλε την παραίτησή του κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης (1/3) του Διοικητικού Συμβουλίου του συνεταιρισμού.

Το Δ.Σ. ήταν αρκετά… επεισοδιακό, είχε νεύρα, φωνές, ένταση, διαπληκτισμούς, ενώ κάποιοι από τους παριστάμενους, όπως διέρρευσε, πιάστηκαν στα χέρια.

-Advertisement-

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα ότι αν η Ειδική Επιτροπή εμφανίσει καλύτερη πρόταση μετά τις συναντήσεις με τον υφυπουργό Αθλητισμού, ως προς το ποσοστό από το Στοίχημα, θα υπέβαλε την παραίτησή του.

ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.