Νομοθετική ρύθμιση με την οποία οι πολίτες θα μπορούν να πληρώσουν σε 100 δόσεις οφειλές σε ΟΤΑ, θα φέρει το υπουργείο Εσωτερικών.
Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, η εν λόγω ρύθμιση θα αφορά χρέη σε Δήμους και Δημοτικές Επιχειρήσεις και θα ενταχθεί στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου το οποίο θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή. Ο χρόνος ψήφισής του προσδιορίστηκε από τον υπουργό στο τέλος Ιουνίου-αρχές Ιουλίου.
Οπως είπε ο κ. Σκουρλέτης, εκτός από τις 100 δόσεις ο οφειλέτης θα μπορεί να διαγράφει ακόμα και το 100% των προσαυξήσεων ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής. Ο ίδιος είπε ότι η ρύθμιση αυτή, μαζί με το υπό κατάθεση πολυνομοσχέδιο βρίσκονται για επεξεργασία στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.