Η αστυνομία κατάφερε να βρει απαντήσεις στο στυγερό έγκλημα…
Στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 89χρονου, που έγινε τον Ιούνιο του 2019, στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε η ΕΛΑΣ, έπειτα από επιστημονική ανάλυση ανευρεθέντων πειστηρίων και έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Ο ηλικιωμένος είχε εντοπιστεί σε κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας στην οδό Αρμενοπούλου και έφερε τραύματα από χτυπήματα στο κεφάλι. Για την υπόθεση συνελήφθη 54χρονη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι πρώην γυναίκα του γιου του άτυχου ηλικιωμένου.
Σε βάρος της γυναίκας σχηματίσθηκε δικογραφία για Ανθρωποκτονία με δόλο. Σε βάρος της εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης από τον Ανακριτή του 6ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και συνελήφθη.
Το χρονικό της δολοφονίας
Τον άτυχο άνδρα φέρεται να σκότωσε η 54χρονη πρώην νύφη του στο υπνοδωμάτιό του, χτυπώντας τον με τηγάνι στο κεφάλι, το οποίο δεν έχει βρεθεί ακόμα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έριξε τον 89χρονο από τις σκάλες προκειμένου ο θάνατός του να φανεί σαν δυστύχημα.
Πηγή: voria.gr, thestival.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.