Η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε με 2-0 τη Νοτς Κάουντι σε φιλικό, σε ένα ματς που σκόραρε ο Απόστολος Βέλλιος.
Ο Απόστολος Βέλλιος ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της Νότιγχαμ Φόρεστ στη φιλική νίκη με 2-0 απέναντι στη Νοτς Κάουντι
Ο διεθνής φορ ήταν αυτός που κλείδωσε τη νίκη (2-0), αφού έβαλε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 88΄, ενώ είχε περάσει στο ματς λίγο μετά από το 60′.
Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο έτερος Έλληνας, Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.