«Καταλήξαμε στην απόφαση πως η 12 η Απριλίου του2020 είναι η ημερμομηνία διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών. Αυτό σημαίνει πως όλα τα κόμματα καταλήξαμε σε συναίνεση» ανέφερε ο Ζόραν Ζάεφ στη δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης συνεδρίασης πολιτικών αρχηγών των Σκοπίων, το βράδυ της Κυριακής.
Ο Ζάεφ ανέφερε, επίσης, πως προτάθηκαν σαν ημερομηνίες οι 22 και 29 Δεκεμβρίου, ωστόσο απορρίφθηκαν από την αντιπολίτευση, ενώ τόνισε πως θα γίνουν πρόσθετες διαβουλεύσεις για την τεχνική κυβέρνηση.
Ο πρωθυπυοργός των Σκοπίων πρόσθεσε πως, κατόπιν της συναίνεσης που εξασφάλισε, θα παραμείνει στη θέση του μέχρι τον Απρίλιο του 2020.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.