Καταργούνται τα παλιά διαβατήρια
Από την επόμενη Πέμπτη θα αρχίσει η σταδιακή έκδοση των νέων διαβατηρίων στα Σκόπια, με την ένδειξη «Βόρεια Μακεδονία» σύμφωνα με τη νέα συνταγματική ονομασία της χώρας και όσα προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών.
Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο υπουργός Εσωτερικών Όλιβερ Σπασόφσκι, απαντώντας σς ερώτηση βουλευτή της αντιπολίτευσης, κάνοντας γνωστό πως η μεταφορά δεδομένων στο νέο σύστημα βρίσκεται σε εξέλιξη.
«Τα δεδομένα μεταφέρονται στο νέο εκσυγχρονισμένο σύστημα και στη συνέχεια ξεκινάει η έκδοση όλων των εγγράφων που θα εναρμονισθούν με το Σύνταγμα, με το νέο συνταγματικό όνομα» δήλωσε ο Σπασόφσκι.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.