Σεισμική δόνηση 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στη Χιλή, χωρίς να προκαλέσει θύματα ή ζημιές, σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Εκτάκτων Αναγκών.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 23.36 τοπική ώρα (05.36 ώρα Ελλάδος) 48 χιλιόμετρα δυτικά του Βαλπαραΐσο σε βάθος 10 χιλιομέτρων μέσα στη γη.
«Δεν υπήρξαν θύματα και δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα σε βασικές υπηρεσίες ή υποδομές», ανακοίνωσε η αρμόδια υπηρεσία.
Οι μετασεισμοί μικρότερης έντασης που ακολούθησαν έγιναν αισθητοί και προκάλεσαν ανησυχία στους κατοίκους.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.