Στη Χαλκίδα βρέθηκε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ), με επικεφαλής τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και πρώην υφυπουργό εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου και τον πρώην βουλευτή και πρώην περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Βασίλη Έξαρχο.
Επισκέφθηκαν αρχικά τον αντιπεριφεριάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανό και στη συνέχεια τον δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη, με τους οποίους συζήτησαν διάφορα ζητήματα και κυρίως προβλήματα του Δήμου Χαλκιδέων και του νομού γενικότερα. Στη διάρκεια της συνάντησής τους, ο δήμαρχος Χαλκιδέων έθεσε στην αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο, μεταξύ των οποίων οι Παρακάμψεις Χαλκίδας και Βασιλικού.
Αναφέρθηκε ακόμη και στο θέμα των διοδίων, στον οδικό άξονα Σχηματάρι – Χαλκίδα, τονίζοντας ότι οι Ευβοείς είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν δυναμικά, στην προσπάθεια που επιχειρείται από την κεντρική εξουσία για επιβολή τους.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.