Η λειτουργία του Κοινοβουλίου και η ψήφος των ομογενών στο “μενού” της συζήτησης.
Ολιγόωρη συνάντηση είχαν την Πέμπτη το πρωί στη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πειραιώς το “μενού” της συνάντησης που έγινε με πρωτοβουλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, περιελάμβανε τη λειτουργία του Κοινοβουλίου και την ψήφο των ομογενών.
Ως προς τη λειτουργία της Βουλής, εκτιμάται ότι ο κ. Μητσοτάκης, εθεσε επί τάπητος όλο το πλαίσιο της σφοδρής κριτικής που έχει ασκήσει κατά διαστήματα η ΝΔ σχετικά με τη “βροχή” τροπολογιών και τις επείγουσες ή κατεπείγουσες διαδικασίες σε νομοσχέδια που θα μπορούσε να αποφευχθεί.
Για τη δε ψήφο των ομογενών ο πρόεδρος της ΝΔ διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι η σχετική πρόταση νόμου που είχε καταθέσει το κόμμα παραμένει σε εκκρεμότητα σχεδόν για ένα χρόνο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να στείλει επιστολή προς τον Νίκο Βούτση, στην οποία θα σκιαγραφείται και το πλήρες σκεπτικό του.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.