Συνάντηση με τους επικεφαλής του τραπεζικού συστήματος θα έχει σήμερα στη μία το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και κορυφαία κυβερνητικά στελέχη. Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι η χρηματοδότηση της Οικονομίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση θα συμμετέχουν εκτός του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης, η γενική γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής, Έλενα Παπαδοπούλου, ο ειδικός γραμματέας διαχείρισης ιδιωτικού χρέους, Φώτης Κουρμούσης και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου, Αντώνης Παπαδεράκης.
Από την πλευρά των Τραπεζών θα είναι το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και οι διευθύνοντες σύμβουλοι των τεσσάρων συστημικών Τραπεζών (Εθνική, Peiraios, Alpha Bank και Eurobank) και της Attica Bank.
Μεταξύ των άλλων πρόκειται να συζητηθούν θέματα που αφορούν στην αντιμετώπιση του προβλήματος των κόκκινων δανείων, του ΕΣΠΑ και γενικότερα ζητήματα για τη χρηματοδότηση της πραγματικής οικονομίας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.