Με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ιωάννη Τσιρώνη συναντήθηκε σήμερα, στα γραφεία της Περιφέρειας, στη Λαμία, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.
Ο Περιφερειάρχης, κατά τη συνάντηση, έθεσε το θέμα άμεσης αποζημίωσης των αγροτών που δραστηριοποιούνται στη Στερεά Ελλάδα, από την κακοκαιρία που έπληξε ολόκληρη την περιοχή τις προηγούμενες ημέρες και ζήτησε να επισπευτούν οι διαδικασίες ελέγχων από τον μηχανισμό του υπουργείου.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, όπως δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης, συζητήθηκε το σύνολο των προβλημάτων του αγροτικού κόσμου της Περιφέρειας που αφορούν στο υψηλό κόστος παραγωγής αλλά και την υψηλή φορολογία τους.
«Οι αγρότες μας σηκώνουν ένα τεράστιο, δυσανάλογο βάρος αυτά τα χρόνια. Ο ρόλος ο δικός μας είναι να τους εκπροσωπούμε και να στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα παραγωγής όσο μπορούμε. Γι’ αυτό, πέρα από τα τρέχοντα ζητήματα, που είναι πολύ σοβαρά, συζητήσαμε με τον κ. Τσιρώνη τις προτάσεις μας για την αντιμετώπιση της γήρανσης του τομέα αυτού. Τους τρόπους, δηλαδή, με τους οποίους μπορούμε να προσελκύσουμε νέους αγρότες. Με τον κ. Τσιρώνη έχουμε μία συνεχή, εποικοδομητική συνεργασία και θεωρώ ότι θα εισακουστούν και οι προτάσεις μας, αλλά και τα προβλήματά μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης μετά τη συνάντηση.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.