Στην Ισπανία βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Καρλ Ίνγκλις, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο μηνών με την Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη. Ο 35χρονος γκαρντ θα καλύψει το κενό των τραυματιών Νίκο Ριτσότι και Μάριους Γκριγκόνις.
Πέρυσι, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ ήταν στο πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο και στους Caciques de Humacao, με τους οποίους σε 24 ματς είχε κατά μέσο όρο 16,6 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.