Έτοιμος να ολοκληρώσει την τρίτη μεταγραφή του εν όψει της νέας σεζόν παρουσιάζεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος – σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη – έχει έρθει σε συμφωνία με τον Τζαλμά Κάμπος.
Τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Αφρικανού μέσου είχε αναλάβει ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος φέρεται να συζητούσε αρκετές ημέρες με τον 29χρονου παίκτη και τον εκπρόσωπό του.
Ο διεθνής χαφ ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, όμως ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έκανε τους κατάλληλους χειρισμούς στην υπόθεσή του και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα υπογράψουν για τα επόμενα τρία χρόνια.
sportfm

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.